Directed By RD
Over Directed by RD
Onze workflow
Over Directed by RD
Bij Directed by RD gebruiken we alleen professionele cameras, verlichting en attributen op de set en andere benodigde film gear.

We zijn een jong, creatief en innovatief videoproductie bedrijf. Met de juiste werkwijze, concepten, duidelijke planningen en veel energie proberen wij voor elke klant een perfect eindresultaat neer te zetten. We werken alleen maar met professionele apparatuur, die de hoogste kwaliteit opleveren. Wij werken voor zowel het bedrijfsleven als de particulieren. We specialiseren ons in het maken van bedrijfsfilms, promotiefilms, aftermovies en content voor de online media.

Onze workflow
Kennismaking, concept uitwerking, plannen, opnames, montage, oplevering!

In de eerste fase maken we kennis met de opdrachtgever, en zullen we gaan bespreken voor welke doeleinden een video nodig is. Op basis van de eerste gesprekken zullen wij een concept uitwerken dat precies past bij de opdrachtgever. Als alles naar wens is zullen we de opname dagen in gaan plannen. Wij bereiden de hele productie voor een zullen van te voren een callsheet/draaiboek opsturen zodat iedereen weet waar die aan toe is. Dan de opnames! Als de opnames zijn gedaan gaan wij beginnen. Wanneer de montage zo goed als af is, zullen wij een previes versie opsturen zodat de opdrachtgever deze kan beoordelen. Als dit allemaal naar wens is zetten wij de final touch leggen aan de video en dan kan de eindversie opgeleverd worden.

Start your project with us